قابل توجه مردم شریف استان البرز
به اطلاع میرساند در مانگاه مسمویت بیمارستان قائم روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ الی ۱۰ صبح جهت پذیرش بیماران فعال می باشد
ریاست و مدیریت عامل بیمارستان

ما قصد داریم با گرامیداشت روز پرستار، به بیماران، مردم و سیاستمداران نشان دهیم که نقش پرستار برای سلامتی افراد، خانواده‌ها و جوامع تا چه اندازه ای اهمیت دارد!
در این روز، بایستی، مردم را از تلاش و فداکاری‌های این قشر محترم و فداکار مطلع کنیم.
پرستاران، ستون درمان و بهداشت جامعه هستند.
پرستاران بیمارستان قائم، بزرگترین بخش مراقبت‌های بهداشتی بیمارستان را تشکیل می‌دهند و نقش ارزشمندی در روند درمان و بهبود بیماران دارند.
این روز عزیز را به همه سفیران سلامتی، تبریک می گوییم و آرزوی سلامتی، تندرستی برایشان داریم .

ام ار ای آزمون بسیار عالی جهت بررسی مفصل شانه می‌باشد. ام ار ای نمای واضحی از پارگی‌های روتیتور کاف، آسیب‌های وارده به عضله دو سر بازویی و لبروم حفره گلنوئید و سایر نواحی مفصل شانه می‌دهد. تصویر برداری ام ار ای از مفصل شانه به‌ویژه در بررسی موارد زیر کارایی دارد.

۱- بیماری‌های تخریبی مفصل مانند آرتریت و پارگی‌های لبروم
۲- شکستگی‌ها
۳-آسیب‌های روتیتور کاف شامل پارگی و… که دلیل اصلی ایجاد درد شانه در بیماران بالای ۴۰ سال می‌باشد.
۴- یافته‌های غیر‌طبیعی در مفصل شانه ناشی از تروما مثل پارگی تاندون‌ها و لیگامان‌ها
۵- بررسی آسیب‌های ورزشی و کاری در پی کشیدگی‌های مکرر و پر فشار مفصل شانه

۶_ عفونت مانند استئو میلیت
۷- بررسی درد و تورم و خونریزی در نسج نرم و اطراف مفصل شانه
۸- درد غیر‌قابل توجیه در مفصل شانه که به درمان پاسخ نمی‌دهد.
۹- کاهش دامنه حرکتی مفصل شانه
۱۰ – بررسی تومورهای اولیه و متاستاتیک